طرز تهیه آبگوشت روستایی

مواد لازم

هویج  :  ۲ عدد
کرفس خرد شده  :   قدری
نخود فرنگی  :  ۲ قاشق سوپخوری
لوبیا سفید  :  ۲ قاشق سوپخوری
آب سبزی  :  ۰.۳ لیتر
آب گوشت  :  ۰.۷ لیتر
پیاز  :  ۱ عدد
گل کلم  :  ۱ عدد
سیب زمینی  :  ۲ عدد
کره  :   قدری
شکر  :   قدری
نمک  :   قدری

طرز تهیه

هویج را خرد نموده پیاز و کرفس را حلقه حلقه بریده و به آن کمی نمک و شکر افزوده مدت نیم‌ساعت در آبگوشت مخلوط با کره روی آتش بپزید. همین که آب بجوش آمد، سیب زمینی‌ها را خرد کرده با نخود و لوبیا، در آبگوشت بریزید و بگذارید نیم ساعت دیگر بجوشد.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: