طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی

مواد لازم

گوشت گوسفند  :  ۵۰۰ گرم
پیاز  :  ۱ عدد
تره فرنگی  :  ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۱۰۰ گرم
شنبلیله  :  ۱۰۰ گرم
روغن  :  ۱ قاشق سوپخوری
لپه  :  ۷۵ گرم

طرز تهیه

نیم کیلو گوشت و یکدانه پیاز خرد نموده پس از سرخ کردن در روغن‌، در آب بریزید و ان را بار کنید. سپس ۷۵ گرم لپه در آن ریخته به مجرد اینکه لپه و گوشت پخته شد، ۲۰۰ گرم تره، جعفری و شنبلیله (خرد شده) را علیحده در کمی روغن سرخ نموده در آبگوشت بریزید، سپس سه دانه لیمو عمانی را پاک کرده داخل آبگوشت ریخته پس از چند دقیقه سر سفره بیاورید.

Advertisements

وەڵامێک بنووسە

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / گۆڕین )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / گۆڕین )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / گۆڕین )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / گۆڕین )

Connecting to %s

%d هاوشێوەی ئەم بلۆگەرانە: